tisdag 14 juli 2015

Hemma igen 11 månader/8 månader korrigerad

Hej!

Nu har vi landat säkert i Umeå. Edde mår bra och har hämtat sig bra efter operationen. Vi har nu tre assistenter som håller på att inskolas vilket känns skönt. Jag la om schemat för assistenterna närmaste månaden efter deras och våra önskemål vilket gör att vi kommer få mycket tid med Edde. Som det ser ut just nu kommer vi att vara hemma med Edde i stort sett varje dag närmaste fyra veckorna. På många sätt har vi fortfarande ett pressat liv där vi är tvungna att ha vår son sovandes på sjukhus och dessutom är tvungna att ha assistenter för att kunna ha honom hemma. Men samtidigt känns det som att vi äntligen har börjat kunna få ett någorlunda normalt liv. Vi får vara hemma med våra barn, en av oss kan åka iväg med Alva när det passar. Det känns ganska gott just nu. Jag har alltid varit fascinerad över hur livet har en tendens att lösa sig till det bästa, de enda två sakerna i livet som varit endast negativa i mitt liv är när min mamma dog och Eddes sjukdomar. Men nu känns det som att även all den här tiden på sjukhuset kanske leder till något gott. Vi kanske ser tillbaka på den här tiden när Edde är några år gamla, jag och Maria har fått stärkt relation, Alva och Edde har fått föräldrar som verkligen uppskattar dem som de är, banden till resten av släkten har stärkts. Även om det har varit hemskt så tror jag att alla i vår lilla familj kommer att få härliga liv.

Nu när livet sakta börjat bli mer normaliserat så kommer vi att sprida ut blogginläggen. Initialt kommer vi att försöka skriva varannan vecka. Händer något nytt så skriver vi såklart om det, men annars är varannan vecka ganska lagom tid att uppdatera. Förhoppningsvis kommer bloggen framöver bli en bebisblogg som bara handlar om hur Edde utvecklas och att vi kan släppa skriverier om sjukdomar.

Allt gott
/Pappa Erik

2 kommentarer:

  1. Tänker på er en hel del! Vad starka ni är, vilket otroligt team ni är tillsammans. Sådan lycka för Edde att ha just er som föräldrar.
    Massa styrkekramar till hela familjen!
    Carolina Edgren

    SvaraRadera
  2. Härligt, härligt! Hoppas ni får en fin sommar. Ser fram emot att träffa Edde och er andra. Kramar!

    SvaraRadera